Пелените Naty са напълно хипоалергенни, натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето.

При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват основно биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.

В пелените не се съдържат токсични материали като хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт, изкуствени аромати и бои.

Външният слой  е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.

Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.

 

Фирма АДОРНО ООД и магазини Бебе Маркет са специализирани в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Всички, предлагани от фирмата продукти са от европейски производители и са сертифицирани в страни като Великобритания, Франция, Германия, Швеция, Испания и Австрия. Бебешките и детски марки, на които АДОРНО ООД е представител и дистрибутор за България са:  Babymoov, Mom's Care, David Fussenegger и NATY .

Освен тях, в нашите магазини БЕБЕ МАРКЕТ и Бебе Маркет Онлайн ще намерите още много продукти на други световни марки.