NAN®

NAN® SupremePro 3 е разработен въз основа на последните изследвания на Nestlé за имунитета, когнитивното развитие и метаболизма на детето.

След навършването на 1 годинка, малките деца имат специфични хранителни нужди. Наред с твърдата храна, в детското меню трябва да продължи да присъства и млечното хранене. Затова и педиатрите препоръчват 2 чаши обогатена млечна напитка за малки деца всеки ден.

NAN® SupremePro 3 е предназначен за деца над 1 година като течна част от тяхното разнообразно и балансирано меню. NAN® SupremePro 3е нова генерация мляко за малки деца, с уникален комплекс от 5 олигозахарида, идентични с тези в майчината кърма. Съдържа уникална комбинация от съставки, подпомагащи оптималното физическо и психическо развитие на детето в този етап от неговия живот, като му осигурява здрави основи за неговото бъдеще.

С над 150 години опит и упорит труд Nestlé постави основите за научните изследвания и иновации в храненето на кърмачетата и малките деца. Уповавайки се на съвременните изследвания в областта на храненето при децата и здравето им в дългосрочен план, експертите на Nestlé се стремят да осигурят най- доброто за малкото дете, за да може то да разгърне пълния си потенциал.