MUSTELA®: Специалист в грижата за кожата на бебето вече над 60 години, Mustela® непрестанно провежда нови изследвания, за да опознае специфичните потребности на бебешката кожа. Благодарение на този уникален опит, подкрепен днес с нови научни открития, Mustela® може да предостави на всички бебета и техните майки все по-ефикасна, безопасна и естествена грижа.  Позовавайки се на задълбочените познания за бебешката кожа и постоянното сътрудничество с професионалистите по здравни грижи (фармацевти, дерматолози, педиатри, токсиколози, алерголози и гинеколози), Mustela® разработи специализирани продукти, които най-пълно отговарят на изискванията на бебешката кожа, още от раждането. Безопасни,ефикасни с приоритет на съставките с натурален произход, продуктите на Mustela® спомагат за хармоничното развитие на кожата на Вашето бебе като я защитават още от сега, за да е здрава и в бъдеще.MUSTELA®, ВСИЧКО ЗА ПОЧВА С КОЖАТА.

„Ей енд Ди Фарма България“ЕАД е  ексклузивен представител,  маркетингов агент и дистрибутор на големи компании и брандове като Bristol Mayers Squibb, Nurofen, Strepsils, Mustela, URGO, Biocodex и др.

EVITAL®е новатамарка в портфолиото на компанията –нова серия висококачествени хранителни добавки в специални капсули за бързо усвояване и по-лесен прием.

 

Компанията предлага пълна гама интегрирани решения за фармацевтичния сектор и здравеопазването в Централна и Източна Европа.