Продуктите на Мулен Роти са създадени с много любов и една единствена цел - да изпъстрят света на Вашите малчугани с много забавления, радости и редица нови чудни приятели, като карат всички децата да изпитват неповторима наслада от играта, а всички родители, баби и дядовци - да искат да върнат времето назад, за да бъдат деца отново и отново!

Текстилните играчки на Мулен Роти в по-голямата си част са традиционните френски меки кукли за гушкане – утешители (Дудунки).
Всички Дудунки на Мулен Роти се характеризират с уникални ярки цветове, които ги правят изключително привлекателни за децата. Неповторимият дизайн на тези играчки спомагат за физическото и психическото развитие на малчуганите.

Предлагаме Ви прекрасна гама от традиционни дървени играчки, подходящи за всяка  детска стая, детски кът или място за игра.

В кухнята на Мулен Роти има дървена печка, мивка, тигани, посуда и всевъзможни кухненски аксесоари, необходими за приготвянето на най-вкусната храна за героите на Вашето дете. Също така ще намерите и сервиз и прибори за сервиране на чай на традиционното чаено парти за Вас, Вашето дете и всичките му истински и текстилени приятели. Дървените играчки са подходящи за всички деца на възраст от 6 месеца  до 106 години и са прекрасен подарък за кръщенета, погача или рожден ден.

Тинкърбел ЕООД  е представител на френска марка за висококачествени детски играчки Moulin Roty