Moni

Изложител: Мони Трейд ООД

Марката MONI - Обхваща много обширна гама продукти – бебешки продукти, спортни продукти, акумулаторни коли и др. от 2019 има подразделение – MONI GARDEN – за детски дворни играчки – пързалки, люлки и др.

Обхваща групи продукти –аксесоари /кенгура, лигавници, одеяла, колани за прохождане, чанти/; детски легла /кошари; бебешки колички /комбинирани, летни/; проходилки и бънджи; санитарни продукти /вани, гърнета, подложки за вани, стойки за вани/; стол за кола /столове, кошници, седалки/; стол за хранене; шезлонг; кънки, ролери, велосипеди, пластмасови коли за яздене, картинги, триколки, триколки с род. контрол, шейни. 

Вече над 20 години изслушваме родители и специалисти относно нуждите на бебетата и децата. Опитът, който придобиваме непрекъснато през всички тези години на пазара ни дава голямо предимство. Той ни помага винаги да предлагаме иновативни продукти, които са полезни, удобни и с красив дизайн. Продуктите ни се разработват в съответствие с всички изисквания на Европейските стандарти за безопасност. Мони Трейд ООД е утвърдена и популярна компания с отлични резултати за удовлетвореност на клиентите. Вярваме в поддържането на родителите щастливи и им предоставяме продукти, които им помагат лесно да преминат през интересния, но силно ангажиращ начален период на родителството.
 Мони Трейд ООД е водеща фирма за бебешки и детски продукти в България. Поддържаме партньорство с повече от 300 фирми в страната. Имаме отличен екип, които работи с най-добрите си идеи, като поддържа постоянна връзка с партньорите си и ги информира за тенденциите на пазара. Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара. Компанията ни е с високо ниво на компетентност и отговорност, предлагаща конкурентни продукти и с високо качество на работа. За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.
 Продуктите ни са известни и се предлагат от наши партньори в над 20 държави в Европа, с които имаме изградени дълготрайни отношения базирани на взаимно доверие и удовлетвореност.