Когато холандката Margot Visser ражда първата си дъщеря през 2005 година, тя се запознава „от  първа ръка” с бебешките продукти, които пазара предлага тогава.  Открива, че много от тях са трудни или неудобни за ползване, или пък че продукта, от който има нужда просто не съществува.  Тя превръща в своя мисия намирането на иновативни решения, които да направят живота на родителите, а на децата, по-приятен и лесен.  Напуска работата си в банковия сектор и създава компанията Minimonkey. Успехът на първия й продукт Слинга  4-в-1 й дава куража да продължи по избрания от нея път и да създава още чудесни и практични решения за съвременните родители, които да им позволят да водят активен  и по-мобилен начин на живот, без да бъдат ограничавани от средата или пък зависими от колички или от наличието на удобно и безопасно столче, в което да поставят детето си.
Семплите, но прекрасни продукти на Minimonkey са с типичния изчистен северно европейски дизайн  и са изработени с най-висококачествени материали и багрила. И естествено са преминали всички тестове за безопасност на ЕС.
Мобайл Шоп Къмпани ЕOOД е вносител на внимателно подбрани, висококачествени бебешки стоки и аксесоари от 2009г. Ние сме изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти. Предлагаме богат асортимент на слингове и ергономични раници за носене на бебе на марките Minimonkey и TheBabaSling, които са практични, удобни и лесни за използване. В нашите асортименти са включени и висококачествени видео бебефони на холандската марка Luvion с големи цветни дисплеи, несравнимо качество на изображението, голям обхват и сигурна връзка. Нови предложения от тази година са топлите чувалчета и аксесоари на испанските  марки Walking Mum и Tris & Ton, които се отличават с оригинален дизайн и високо качество на изработка.