Miniland Group е испанска компания, създадена през 1962 г. Включва  няколко бизнес направления, като основната й дейност е производството на продукти за бебета и образователни играчки. Фирмата е базирана в Аликанте. Разполага с офиси във Франция, Португалия и Германия и дъщерна фирма в САЩ. През 2002 Miniland е сертифицирана със стандарт ISO 9001, което гарантира високото качество на предлаганите продукти.

Miniland Baby Childcare предлага иновативни, високотехнологични и безопасни продукти за бебета. Асортиментът включва уреди и аксесоари за хранене, хигиена и ежедневна грижа.

Miniland Educational е водеща марка на европейския пазар за образователни играчки, които развиват различни умения на децата – фина моторика, креативност, логическо мислене.

Със своята продуктова гама, Miniland Baby и Miniland Educational са в помощ на развитието на децата от раждането до 14-годишна възраст.

Атлия ЕООД е с 15-годишен опит в дистрибуцията и търговията на едро и дребно с бебешки и детски стоки. Фирмата е официален представител на световноизвестните марки  Recaro, Miniland, Happy Horse, Stokke, Noppies . Атлия ЕООД е и  издател на  най-четеното специализирано бебешко списание „МоетоБебе и аз”

Фирмата е собственик на Бебе бутик 9+, бул. «Витоша» 150, където можете да откриете пълната гама на предлаганите марки.