Марката Минене е основана през 2007 г. в Израел от три млади майки с идеята да създадат иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца. 

Продуктите с марка Минене са създадени от  ‘майки за майки’, защото само жена била майка може да намери продуктови решения, които да улеснят натовареното и забързано майчинско ежедневие.

Освен иновативни и практични, продуктите на Минене залагат на естествените суровини и високото качество на изработка до последния детайл като по- голямата част от продуктите са опаковани в собствена памучна торбичка или красива картонена кутия.
Мисията на компанията е да осигури комфорт и радост както на децата , така и на родителите като приема всеки продукт, който създава като свое собствено дете!
Във всеки  клиент  Минене вижда партньор за създаването на едно по- безгрижно детство и на едно по-лесно майчинство!

 

РБСФ АД се занимава с внос и търговия на детски стоки и аксесоари. Фирмата е официален вносител за България на иновативната Израелска марка Minene. РБСФ АД е производител на висококачествено спално бельо за деца и възрастни под собствена регистрирана търговска марка Cama Mia.