Семейство Стром от Елмхулт, Швеция, мечтаели да обличат децата си в пъстри, удобни и екологични дрехи, но все не намирали такива. Затова през 2008 г. те решили да  изработват сами весели и красиви облекла от биологично отглеждан памук. При това искали производството им да е екологично, социално отговорно и съобразено с тенденциите за устойчиво развитие. Направили онлайн магазин, за да стигнат творенията им до повече родители.

Днес Maxomorra предлага всяка година четири сезонни колекции – за пролетта, лятото, есента и зимата. Дрешките се разпознават по типичните за марката графични щампи със забавни фигурки, ярки закачливи цветове, свежа визия, свобода и удобство при носене. Те са изработени с любов и са сертифицирани по строгите международни стандарти за екологичност и безопасност. Мотото „Аз съм еко“ е познато в повече от 30 страни по света – вече и в България.

 

Waldorfland е онлайн магазин за детски и бебешки дрехи, козметика, играчки и аксесоари, изработени от естествени материали и материи. Почти всички наши артикули имат сертификат за органичен продукт. Всеки един, без изключение е произведен, съобразено с екологичните и социални норми на труд.

Целта ни е да осигуряваме на бебета и деца до 14 годишна възраст безвредна за здравето, ефективна козметика; красиви, удобни дрехи, които дават свобода на движенията и позволяват на кожата да диша; и играчки, провокираща изобретателността и фантазията.