Marioinex - На пазара от 1986 г. насам , ние продължаваме семейната традиция . Ние се характеризираме с внимание към продуктите и тяхната безопасност . Ние не пестим усилия , за да се гарантираме, че нашите продукти са оформящи въображение , разработване на ръчните умения образователни играчки , които ще доставят радостта на творческите деца .

Ангажиментът на нашето семейство и най- талантливите сътрудници е за създаване на нови идеи . Ние получихме наградата от ръцете на Комитета за защита на децата . Ние също бяхме отличени от Good Design конкурс за най-добър предназначен продукт.Всички наши продукти са CE , удостоверяващи качеството и безопасността . Суровините , от които ние произвеждаме нашите играчки , 100% може да се използват повторно в процеса на рециклиране . Загрижени сме за околната среда и за нвестирането в нови технологии .

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.