Marioinex

Изложител: Гуга ООД

Marioinex е полска семейна фирма за производство на детски играчки. Компанията има над 30 годишен опит на пазара. Фокусът на екипа е проектирането и създаването на креативни играчки, насърчаващи логическото мислене и развитието на децата. Всички предлагани продукти са безвредни и отговарят на изискванията за безопасност на ЕС. Производителят има отношение и към заобикалящата ни среда, поради което непрестанно инвестира в нови технологии, а играчките се произвеждат от изцяло рециклируеми материали.

Още през 2003 година Marioinex се включва Международният панаир на играчките. Предприятиетоспечелва различни награди за своите конструктори. Сред тях са „Играчка на годината“ за Mini Waffle Set и първо място за колекция Mini Waffle от 16-тото издание на състезанието Kids Friendly World. Mini Waffle Set донася и награда за „Лидер на годината 2017“, в категорията „Играчки за деца“.Лидерът в производството на комплекти конструктори се радва и на още няколко награди.

Играчките на Marioinex се предлагат на територията на целият Европейски съюз, а за България, те се внасят от Гуга ООД.Част от продуктите са подходящи за деца над 1 годинка, а други са предназначени за малко по-големи.

В продуктовата гама се залага на различни детски конструктори като:

  • Сетове с класически блокове;
  • Конструктори тип вафлени блокчета;
  • Сетове с блокове за конструиране;
  • Сетове с блокове за строене;
  • Летни комплекти;
  • Превозни средства;
  • QB System;

Това, което прави тези уникални конструктори такива, са ползите за децата, които имат. Използвайки блокчетата за построяване на различни сгради, предмети и превозни средства, децата се учат да разчитат инструкции, развиват психомоториката си, креативността и логиката. Стимулира се лявото полукълбо (което отговаря за логическото мислене), развива се умението за вършене на няколко задачи едновременно и последователността.

Сред най-харесваните видове конструктори са спечелилите редица награди вафлени детски конструктори. Те са иновативни и меки. Изработени са от гума, с формата на вафли. Малките им размери ги правят по-подвижни за употреба и позволяват на децата да разгърнат своя потенциал и въображение при построяването на различни фигури. Mini Waffle моделите включват разнообразни тематични сетове с фигури като пожарникар, фермер, принцеса и строител.

Всички конструктори на Marioinex са произведени в Полша детски играчки.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.