uvion Premium Babyproducts е млада компания, която залага на дизайна и предлага отличаваща се гама техника и продукти за деца и детската стая. Философията на компанията е да разработва и произвежда висококачествени бебешки продукти, които отговарят на изискванията на съвременните  родители. Всичко, което Luvion създава, е с мисъл за бебетата и техните родители.
Luvion Premium Babyproducts е основана през 2005 година и оттогава се разраства бързо. Luvion е семейна фирма от град Делфт, Холандия и към настоящия момент нейните продукти се предлагат в 25 страни в целия свят.
Luvion Premium Babyproducts се фокусират върху това клиентите им да са доволни от своя избор. Продуктите с марката Luvion се отличават със своята функционалност, изчистен дизайн, лесна употреба и високо качество. Всеки новосъздаден продукт цели да представи нещо ново в своя сегмент. За Luvion качеството и дизайна са от особена важност и именно с това целят да се отличат от конкуренцията, тъй като вярват, че тези два компонента са ключови за удоволствието от употребата на даден продукт.

Мобайл Шоп Къмпани ЕOOД е вносител на внимателно подбрани, висококачествени бебешки стоки и аксесоари на от 2009г. Ние сме изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти. Предлагаме богат асортимент на слингове и ергономични раници за носене на бебе на марката Minimonkey, които са практични, удобни и лесни за използване. Нашия асортимент включва и висококачествените видео бебефони на холандската марка Luvion с големи цветни дисплеи, несравнимо качество на изображението, голям обхват и сигурна връзка. Топлите чувалчета и аксесоари на испанските  марки Walking Mum и Tris & Ton се отличават с оригинален дизайн, изключително качество на вложените материали и безупречна изработка. Новото предложение за тази година са уникалните цветни бебешки шишета на шведската марка TWISTSHAKE. Всички предлагани от нас марки са с безкомпромисно качество, стил,  функционалност и безопасност.