Създателката на марката била дизайнер на спортни облекла. Когато станала майка, тя решила, че иска за децата си различни дрешки – красиви, удобни и безопасни. Така през 2008 г. се появили Loud + proud – облекла, които гордите родители избират днес за своите силни рожби.

Загрижеността на марката не се изчерпва с качеството на произведените продукти. Тя е обвързана с опазване на природата и с действена социална отговорност. Принципите на справедливата търговия са насочени към гарантиране на устойчиво развитие на всички производители по веригата. Сертифицирането по GOTS (най-строгият стандарт за органично произведени текстилни продукти) също обхваща всички звена – от засяването и отглеждането на памука, през обработката му до пакетирането и транспортирането на готовата продукция.

Детските дрехи Loud + proud се произвеждат в Европа и са алтернатива на масовата конвенционална конфекция. Те са забавни, нежни към чувствителната кожа на малките и достъпни като цена.

Waldorfland е онлайн магазин за детски и бебешки дрехи, козметика, играчки и аксесоари, изработени от естествени материали и материи. Почти всички наши артикули имат сертификат за органичен продукт. Всеки един, без изключение е произведен, съобразено с екологичните и социални норми на труд.

Целта ни е да осигуряваме на бебета и деца до 14 годишна възраст безвредна за здравето, ефективна козметика; красиви, удобни дрехи, които дават свобода на движенията и позволяват на кожата да диша; и играчки, провокираща изобретателността и фантазията.