Оригинални играчки за деца от 3 до 103 години.

Londjiе бранд за традиционни играчки и често забравени игри, които се съчетават с техни собствени дизайни. Всички продукти са произведени в Барселона от рециклирани материали и безвредни багрила.Сред техните продукти ще откриете пъзели, калейдоскопи, пумпали и креативни игри, които никога не сте си представяли.
Рецептата зад успеха на продуктите Londji е  огромна доза на ентусиазъм в правенето на честни продукти, добри дози въображение и някои капки иновации.

Next Level Distribution е нова и свежа компания за дистрибуция на играчки и подаръци. Ние вярваме, че времето прекарано в игра е от съществено значение за щастливия живот. Знаем, че най-добрите играчки са комбинация от високо качество, прекрасен дизайн и най-важното е, че те носят много усмивки. Нашата цел е да донесем магията и вдъхновението на най-добрите европейски марки за деца и порастнали деца в България. Внимателно сме селектирали умни, красиви и различни игри и играчки, с които не само ще се забавлявате, но и ще възпитате и обучавате вашите деца.