Lenny Lamb

Изложител: Слингомания

Най-добрите истории обикновено започват с любов и страст. Те растат, като се придържат към своите принципи и като работят усилено. И с нотка на късмет. Това е историята на LennyLamb. Част от успеха на LennyLamb се крие и в самите основателки – необикновени и силни жени, които с постоянство и упорит труд успяха да сбъднат мечтите си. Първите продукти на марката са тъкани слингове, слингове с халки и еластични слингове. След това марката започва да произвежда мей тай слингове и полари за бебеносене.Първата си ергономична раница, стандартен размер, Lenny произвежда през 2014 година, като я подобрява през 2015 година. През 2017 година Lenny произвежда първият си свиваем модел LennyUp, който по-късно през годините е подобрен до Upgrade.

Слингомания - твоят партньор в бебеносенето

Слингомания започна своя път като библиотека за слингове и ергономични раници, а от скоро се радва и на собствен магазин в град София. След дългогодишно търсене, тестване и консултиране на млади семейства, днес можем да се похвалим, че предлагаме  най-голямото разнообразие на марки и модели ергономични раници и слингове у нас. Слингомания се ръководи от обучен консултант по бебеносене и предлага различни услуги:

- консултации по бебеносене https://slingomania.net/консултации/

- тест и наем на ергономични носилки https://slingomania.net/под-наем/

магазин с богато разнообразие от професионално подбрани ергономични носилки - слингове, раници, хибридни носилки, както и дрехи и аксесоари за бебеносене и кърмене https://slingomania.net/магазин/