LEGO®Tec е един от брандовете за детско облекло с най-висока световна репутация, който полага изключителни усилия, за да подпомогне семействата с деца в тяхното ежедневие. Дрехите са синоним на високо качество в областта на зимната ски екипировка. Ето защо дрехите са проектирани и изпълнени с отлично качество на материите за висок комфорт на децата през зимата. Със своите 8000 мм воден стълб те са с висока водоплътност, дишащи и 100% въздухонепроницаеми. Ярките цветове, светлоотразителни ленти, високо ниво на сигурност при експлоатация, около зимни ски съоръжения, са без аналог на европейския пазар. Това което търсят обаче най-много самите деца са ярките цветове с мотивите на героите от света на LEGO®

Ние от UWEAR.bg сме българският партньор на световно известния бранд за оригинални детски дрехи с безупречна репутация LEGO® Wear, част от голямото LEGO® семейство.

Ние се стремим да предложим индивидуален подход при всяка една продажба, към всеки един наш клиент. Опитваме се да предоставим принадена стойност към всяка една сделка. Да оставим собствен характерен почерк при всяко общуване.

Представляваните от нас брандове ни задължават да поддържаме висок стандарт на обслужване, безупречна репутация и висока клиентската удовлетвореност.

В голямата си част предлаганите от нас артикули са без аналог на българския пазар, което ярко ни отличава и прави присъствието ни забележимо.

Доволните ни клиенти са нашият най-голям актив.

Ние подкрепяме мисията на създателите на LEGO® Wear, които подпомагат семействата да насърчават децата да бъдат наистина деца по време на детството си. Дрехите които предлагаме дават свобода на игрите, на въображението и на творчеството на малчуганите.