leBebé

Изложител: ГОТО ЕООД

Световният италиански хит leBebé вече е в България! Неповторима селекция бижута и аксесоари за бременната жена, щастливата майка, детето и бащата, изразяваща радостта и гордостта от привилегията да бъдеш родител. Пеещите медальони тип мексиканска бола, засилващи връзката между бременната майка и бебето и успокояващи го след раждането, вече са абсолютен световен бестселър! Защото leBebé​ винаги е любов!

Goto Jewellery and Diamonds

Ювелирният мултибранд Goto Jewellery and Diamonds представя близо 40 световно известни вносни марки и колекции на български дизайнери, обединени от стремежа към индивидуалност, стил и великолепие. В магазините на Goto Jewellery and Diamonds могат да бъдат намерени най-мащабните колекции бижута и аксесоари за новородени, бебета и малки деца, както и годежни пръстени и брачни халки. Необятен океан от блясък, сътворен в дамски и мъжки бижута, часовници и аксесоари на несравними цени!

GOTO

Gold Ocean Temptation Omnis - океан от злато, в който има изкушение за всеки... Злато, сребро, диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни, изразени чрез уникален дизайн, качество, цена, вплетени в едно с емоция, изтънченост, елегантност и неповторимост – това е разкошът на необятния свят на Goto!

За вашите специални моменти и хора, за споделените мечти и спомени, Goto създава история в историята: огромен избор от изумителни бижута, които изразяват по уникален начин вашата емоция и индивидуалност, пренасяйки ги във времето и през поколенията.

Подарете емоция, спомен, послание!

Нека бижуто говори вместо вас!