Lactana® Bio

Изложител: Töpfer България

Био млека за кърмачета и преходни млека Lactana® Bio на основата на краве мляко.

Включват 5 вида млека според възрастта и нуждите на децата. Основни характеристики: Биологичен произход, съдържание на 4 естествени и репродуктивни Бифидобактерии (B.longum, B.breve, B.bifidum и B.infantis); съдържание на Дълговерижниполиненаситенимастни

киселини - DHA*, ALA*и ARA.

Био млека за кърмачета и преходни млека Lactana® Bio на основата на козе мляко.

Töpfer произвежда и 2 вида био млека за кърмачета и преходни млека според възрастта и нуждите на децата и на основата на козе мляко.

TÖPFER  е немска семейна компания, която е основана преди повече от 110 години. Тя е новатор и Европейски лидер в разработването на продукти за най-малките –био млека за кърмачета и преходни млекаLactana® Bio, био млечни и безмлечни каши и натурална сертифицирана козметиказа бебета, бременни жени и кърмещи майки Töpfer.

При създаването на своите продукти, Töpfer държи на традицията и иновацията, както и на най-високото качество и отговорност при производството. От много години тяхно убеждение е да използват само подбрани суровини с биологичен произход, съчетани със съвременни, висококачествени и строго контролирани хигиенни техники за детските храни и козметика.