Под тази марка белгийската компания CARODEL предлага облекла за деца на  възраст 0-14години. Продуктите на марката са основен асортимент във верига магазини ТОЧИЦИ, като паралелно с това имат сериозно присъствие и на редица европейски пазари. Облеклата са  съобразени със стандартите в детската  мода и изцяло следват международните  тенденции за цветове, материи и дизайн  при модата за големи. Отличават се със  собствен стил, създаден в Белгия от  дизайнерския екип на Кародел. Всяка колекция  е разделена на няколко теми, така че да  бъдат обхванати различни вкусове и  предпочитания.

ТОЧИЦИ е новата търговска марка на„Бокал-С ”ООД.

Компанията е вносител и търговец на детски стоки и играчки с  дългогодишен опит на българския пазар. Дружеството разполага с изградена магазинна мрежа от 10 магазина в гр. София.

Във верига магазини „Точици“ се предлагат утвърдени марки за производство на детски дрехи, бельо и аксесоари от Белгия, Испания, и Германия, както и стоки на най-добрите български производители, разработващи ексклузивни колекции, изцяло съобразени със световните тенденциите в бебешкото и детско облекло.

Компанията предлага облекла за бебета и деца от 0 - 14години.

Портфолиото на веригата се допълва от аксесоари, играчки, книжки и др..