Klorane

Изложител: Pierre Fabre Bulgaria

Нашата основна мисия:

Повече от 50 години Klorane се грижи за вас, докато се грижи за природата. Всеки ден ние се ангажираме: да обработваме земята с уважение, да съхраняваме ресурсите й, да разкриваме полезните свойства на продуктите на основата на растенията, създадени предимно във Франция. Да предадем нашето ноу-хау благодарение на нашата фондация. Нашето призвание е за ботаника с душа днес, утре и навсякъде по света.

Нашият еко-отговорен подход и натурални формули:

Нашата цел е 100% от продуктите на Klorane да бъдат еко-съобразно разработени: рециклирани и рециклируеми опаковки, намаляване на пластмасата, биоразградими формули и т.н. Ние също произвеждаме някои от нашите продукти с къса верига за доставки (максимум 50 км от прибиране на реколтата до завършеното производство на продукта). Нашите активни съставки са 100% от натурален произход. Нашите формули са 100% веган и процентът на натуралност на формулите на нашите продукти цели 100%. Всяка формула е тествана и изследвана за висока толерантност при употреба от потребителя.

Нашата страст към ботаниката:

Klorane Botanical Foundation, основана през 1994 г., е корпоративна фондация на Pierre Fabre Laboratories, която има за цел да популяризира растителното наследство. Чрез участието си в различни програми (Graines de Botaniste, UNESCO Green Citizens, Botany for change и др.), Klorane Botanical Foundation възстановява растенията на мястото, което заслужават в нашия живот и нашите градове.

Нашата натурална грижа за бебето

Невенът защитава кожата на Вашето бебе още от раждането, събуждайки го за ползите от природата.

Натурална грижа с Невен успокоява безопасно бебешката кожа, а патентованият релаксиращ аромат доставя мекота и спокойствие.