Няма нищо по-деликатно от кожата на бебето.

Пред толкова чувствителност, Лаборатории KLORANE подготвят бъдещето на бебешката кожа като черпят оптимална толерантност и грижа в най-доброто от природата.

 Разработени с най-голяма прецизност, козметичните продукти със защитно масло от невен, предлагат на майката и бебето съвсем естествени, успокояващо прости жестове, в отговор на всяко тяхно очакване.

Спокойна и ведра, Вие може да изживеете пълноценно момента на тоалета.

 Кожата се превръща ежедневно в чудотворен източник на емоции. Нежността е споделена.

 Klorane Bébé с невен. Напълно естествен избор.

 Klorane Bébé, синоним на сигурност

 Нашите продукти са:

• Хипоалергични*.

• Тествани от дерматолози и педиатри.

• Без алкохол, без етерични масла, без оцветители**,

без консерванти парабени, без фталати.

• Не са тествани върху животни.

 Нашите предимства

• Ние гарантираме проследяването на екстракта от невен, специфичен растителен актив, със 100% естествен произход, за да осигурим постоянна ефикасност на продуктите.

• Ние ограничаваме умишлено броя на съставките, за да подберем единствено тези, които са с доказана безвредност и  отлична толерантност.

• Нашите опаковки са сигурни за децата.

• Преди пускане на пазара, нашите продукти минават през

10 етапа*** на контрол за пълна сигурност при употреба.

• Нашите продукти се използват и препоръчват в родилните домове.

 От 45 години, нашата история се гради върху сигурността.

 *Създадени и тествани за минимизиране рисковете от алергична реакция.

** С изключение на Eryteal унгвент, Защитен крем за смяна на пелени.

***Всеки етап отговаря на пълна серия от тестове.

 Фармацевтична лаборатория „Пиер Фабр” е основана през  1961г., от Пиер Фабр – френски фармацевт от Кастр. През 1969 г. с купуването на Лаборатории Klorane, Пиер Фабр поставя началото на концепцията за дермо-козметика. „Лаборатории Пиер Фабр” са исторически партньори на професионалистите в здравеопазването: фармацевти и лекари. Френската международна фармацевтична група е притежавана мажоритарно от „Фондация Пиер Фабр”. С признат обществен интерес, Фондация „Пиер Фабр” се посвещава на дейности, свързани с осигуряването на качествени медикаменти и грижи в най-слабо развитите страни, и не се включва директно в управлението на групата и нейните служители. „Лаборатории Пиер Фабр” създават и разпространяват иновативни продукти в областта на медицината, на семейното здраве и дермо-козметиката. Компанията е организирана около три допълващи се дейности: Лекарства, Здравеопазване, Дермо-Козметика. Концернът „Пиер Фабр” е представен с 44 филиала в света, с 10 000 сътрудници, третата водеща френска фармацевтична лаборатория, първа козметична лаборатория във Франция (марката Avène е доминираща в Европа, Китай и Япония). Лидер в изследването и произвеждането на растителни активни съставки чрез структурата – «Пиер Фабр Ботанически Експертиза». Компанията инвестира значително в R&D отдел – отдел за изследване и разработване на иновативни технологии при производството на медикаменти, дермо-козметика и растителни екстракти. Сертифицирани от международните регламентиращи органи,  заводите й притежават стандарт за качество, гарантиращ производство на безопасни и висококачествени дермокозметични продукти. Като създатели на понятието „Дермо-Козметика”, компанията създаваме и развива дермокозметичните продукти, разработени с фармацевтичната точност и взискателност, с която се разработват и лекарствата. По този начин се  предлагат специфични решения за различните нужди на кожата с индивидуален подход към конкретните потребности на пациента.

 Мисията на Лаборатории „Пиер Фабр” е цялостна грижа за човека –иновативни решения от здравето към красотата. Цел, която се реализира в сътрудничество  със здравните специалисти - доверените партньори на компанията по целия свят, непрестанно черпейки вдъхновение от природата и растенията и поставяйки фармацевтичната етика в центъра на дейността на фирма.Амбицията на компанията е да бъде международен незаменим участник в областта си:  да предлага глобален отговор за партньорите си, професионалисти в здравеопазването и техните пациенти.  Направеният  избор от нея е самостоятелното производство продуктите си, за да се гарантира качеството им чрез управление на цялата логистична верига: фитоверига, човешки ресурси, иновации, модерни технологии.

 Филиалът в България е основан през 2008г., с присъствие на продукти на българския пазар от 1996г, разпространявани тогава от местен дистрибутор. Към настоящия момент, в България „Лаборатории Пиер Фабр” са представени със следните марки: Eau Thermale Avène, A-Derma, Ducray, Galénic, Klorane, René Furterer, Pierre Fabre Santé и Pierre Fabre Oral Care. В „Пиер Фабр България” изключително  се разчита на хората, с които се работи, а те са близо 100. Офисите на фирмата са в пет града, които обхващат територията на страната, и по този начин се поддържа  постоянна връзка с клиентите. Работата е в абсолютно затворен цикъл – маркетинг, продажба, логистика и обслужване на клиента. Този начин на работа е доказал своята ефективност през годините. Най-голямата инвестиция е в хората. През годините във фирмата се създава един сплотен екип, който се развива постоянно.