Kinderkraft

Изложител: Нювива ООД

Нашата мисия е да направим родителството по-лесно!

Повечеот 10 години улесняваме живота на родителите и се грижим за нуждите на децата.Нашите столчета за кола, велосипеди, детски колички, столчета за хранене и много други се използват от милиони деца по света.

Качеството, безопасността и функционалността на нашите продукти са характеристики, които са оценени и потвърдени от важни за нас награди и сертификати. Те са наградени от независими международни институции и са сигнал за нас, че посоката, която сме избрали, наистина има смисъл.

Благодарение на тези награди, ние продължаваме да работим по-ефективно - всичко това, за да направим родителството малко по-лесно!

Нювива ООД е вносител и дистрибутор на бебешки и детски стоки.

Продуктите, които предлагаме са внимателно подбрани, отличават се с  модерен дизайн, функционалност и високо качество. Те са иновативни, с високо качество и на отлична цена.

Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и приятното изживяване, както на майките, така и на малките им съкровища.

Освен собствена търговска марка Buba, ние сме официален вносител за България на някои от най-популярните марки за бебешки продукти:  Част от нашето семейство са: Tutis, Cosatto, KinderKraft, Motorola, Nuvita, Reer, Thermobaby, Chillafish и др.