Kinderkraft

Нашата мисия е данаправим родителството по-лесно!

Повечеот 10 години улесняваме живота на родителите и се грижим за нуждите на децата.Нашите столчета за кола, велосипеди, детскиколички, столчета за хранене и многодругисеизползватотмилионидецапосвета.

Качеството, безопасността и функционалносттананашитепродуктисахарактеристики, коитосаоценени и потвърдениотважнизанаснагради и сертификати. Тесанаградениотнезависимимеждународниинституции и сасигналзанас, чепосоката, коятосмеизбрали, наистинаимасмисъл.

Благодарениенатезинагради, ниепродължавамедаработимпо-ефективно - всичкотова, зада направим родителството малко по-лесно!

Нювива ООД е вносител и дистрибутор на бебешки и детски стоки.

Продуктите, които предлагаме са внимателно подбрани, отличават се с  модерен дизайн, функционалност и високо качество. Те са иновативни, с високо качество и на отлична цена.

Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и приятното изживяване, както на майките, така и на малките им съкровища.

Освен собствена търговска марка Buba, ние сме официален вносител за България на някои от най-популярните марки за бебешки продукти:  Част от нашето семейство са: Tutis, Cosatto, KinderKraft, LittleLife,  Nuvita, Reer, Thermobaby, Keter, Chillafish.