Kinder Valley

Изложител: Гуга ООД

Kinder Valley е английска компания за проектиране и производство на продукти за бременни, бебета и малки деца. Екипът е съставен от квалифицирани дизайнери и производители, които се стараят винаги да предоставят най-високо качество на изработка. Предприятието има над 30-годишен опит в тази сфера и прилага строги процедури за тестване, с които да отговаря на английските стандарти за качество.

Продуктите им се разпределят в няколко категории. Плетени кошчета за бебета Моисей, са бебешки кошчета с ръчно изплетена основа.Те създават перфектна атмосфера за бебето.

Ето някои основни категории, предлагани от Гуга ООД:

  • Палмови бебешки кошчета – декорирани с форми на вафлички,вълнички, английско бродирано или принтирано памучно спално бельо. То може да се изважда и пере в пералня.Матракът е дишащ и водоустойчив. Позволява лесно разсейване на топлината, с което осигурява спокоен и комфортен сън за детето. Този тип кошчета са подходящи за новородени бебета с тегло до 9 кг. Удобни и практични.
  • Кошчета за бебета от плетена ракита–подходящи за деца, които не могат да стоят самостоятелно. Могат да се използват от новородени до 6 месечни дечица или такива с тегло до 9 кг.Предоставят спокоен сън за детето. Осигуряват отличен баланс между комфорт и стил.
  • Бамбукови кошчета – подходящи за новородени.

Някои модели на тази английска марка кошчета за новородени, могат да се комбинират със сгъваеми стойки Opal и LittleGemRocking от Kinder Valley. Те имат удобни дръжки за носене, но са предназначени за използване само при пренасяне на коша, когато е празен.

Някои от кошниците са с регулируема качулка. Това позволява качулката да се оставя зауютно ограждане или да се свива за осигуряване на светло и проветриво пространство за бебето.

Други продукти, които произвеждат Kinder Valley са кошари за бебета и богато разнообразие от различни аксесоари, сред които: възглавници за кърмене, възглавници за бременни, одеяла, кърпи с качулки, лигавници, муселинови кърпи, постелки, подаръчни пакети и др.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.