Kinder Hop

Изложител: Омниа Бейби ООД

Eргономичните раници на полската марка Kinder Hop са подчинени на най-новите тенденции при продуктите за носене на бебе. Естетиката и удобството се съчетават в съвършен продукт, който е от изключителна полза за всяко семейство с малко дете.

От Kinder Hop са помислили за всички и са разработи 4 различни модела ергономични раници, за да задоволят нуждите и вкусът на почти всеки.

А ето и малко информация за моделите:

Multi Soft е регулируем модел, подходящ за бебета от 3-4 месечна до около 4 годишна възраст. Направен е от мек слингов плат и е с мек колан. Регулирането е плавно с вшити от същия плат връзки по ширина и дължина на панела.

Multi Grow също е регулируем модел подходящ за бебета от 3-4 месечна до около 4 годишна възраст. Регулира се на ширина с велкро лента към колана. Коланът е със средна твърдост. Моделът се предлага както във вариант от мек слинг, така и от памучен канвас със свежи принтове.

Grow Air е идеална за лятото, а и за всички други сезони. С вградената 3D мрежа в панела осигурява прохлада през топлите летни дни. Платката се регулира, както при Multi Grow и е подходяща от 3-4 месечна до около 4 годишна възраст на детето.

Basic е класически модел ергономична раница без регулиране. Подходяща е от 6-8 месечна възраст до 2,5 годишна. Направена е памучен канвас със свежи принтове.

Всички модели може да разгледате тук https://do-mama.bg/kinderhop

 

Омниа Бейби ООД специализира в производство, внос и дистрибуция на продукти за носене на бебе – ергономични раници, слингове и разнообразни аксесоари свързани с бебеносене.

Вярваме и сме дълбоко убедени в ползите, които бебеносенето има  както за родителите, така и за бебетата и сме отдадени на разпространението на тази идея.

Бебеносенето ни дава свобода и ни позволява да продължим да водим активен начин на живот заедно с нашето бебе, но и не само. Позволява ни да държим бебето си близо до нас, да разбираме по-добре нуждите му у и да откликваме по-бързо на тях. Спомага за по-добра емоционална връзка на бебе и родител и осигурява спокойствие за бебето, в този най-беззащитен период, когато има най-голяма нужда от близосста на родителите си.

Предлагаме внимателно подбрана селекция от качествени продукти за носене на бебе, отговарящи на най-съвременните тенденции в тази област.

Всички продукти, които предлагаме може да откриете тук – www.omniababy.com и www.do-mama.bg