Kaya

Изложител: Кайа Дизайн ЕООД

„Kaya” е една сбъдната мечта за това Вашето бебче да расте щастливо и здраво, на прегръдка разстояние от своите родители! Затова се и погрижихме да изберем за Вас най-сигурните и утвърдени в производството материали и продукти за бебеносене, които ще се превърнат във Вашият незаменим помощник!

А с гаранцията от една година, която Ви предлагаме, ще можете спокойно да се насладите на времето, щастливо прекарано с Вашето дете!

Аз съм Ивелина, майка на Дани, Криси и марката Kaya, и знам колко ценна е всяка помощ докато отглеждаме малките си деца. А понякога помощта е в простите неща – като да имаш две свободни ръце, които да използваш; да можеш да се придвижиш бързо из града и природата, да можеш да продължиш да правиш онези неща, които са ти били любими преди да се появи детето. От първата ни ергономична раница до днес се случиха много неща! Вече знам, че никога не е „просто раница“ или „просто яке“, а многомесечен труд на екипа на Kaya и десетки детайли, които почти магически да паснат заедно. Създавам моделите на Kaya рамо до рамо с необикновени хора! Как иначе да си обясня, че до мен застават професионалисти, работили за световни марки? Гордея се, че за малко повече от година заедно успяхме да развием разнообразна линия продукти и няма трудност, която да ни спре да ставаме все по-добри и по-полезни на своите клиенти.

Продължаваме да работим със 100% памук, налагайки нов стандарт в производството на ергономични раници.

Обновяваме и разширяваме портфолиото си – днес то наброява над 20 артикула в 5 продуктови линии, съчатаващи неизменното за Kaya качество, дизайн и функционалност, подкрепени с безпрецедентна за пазара ни 1 година пълна гаранция.

Успяваме да предложим български продукт на световно ниво и това ни прави едновременно и горди, и смирени. Защото вече знаем, че успехът идва от вас, хората.