Kavka

Изложител: Koalababy.bg

KAVKA малка семейна фирма за производство на ергономични раници в Полша, която за две години се наложи на българския пазар с отлична комбинация между качество, цена и удобство. Раниците им притежават уникален и отличим дизайн, който всеки любител на бебеносенето ще разпознае. Удобни, леки, красиви и най-вече с възможност да се ползват дълго време това са рениците на Kavka.

Koalababy.bg е онлайн магазин създаден от сертифициран консултатн по бебеносене. Нашата цел е да ви въведем в света на естественото и осъзнато родителство и да ви запознаем с практиките за лесно и природосъобразно отглеждане на бебета и малки деца. При нас ще откриете продукти за бебеносене, многократни пелени, еко бебешки дрешки направени от естествени материали, ежедневни продукти за многократна употреба, подходяща литература и други полезности.
По време на събитието при нас ще имате възможност да се възползвате от безплатен съвет и консултация относно правилното и ергономично носене на вашето бебе, да разгледате и пробвате различни ергономични носилки от нашия асортимент в това число слингове, раници , хибриди и други. Ние сме официален представител на LennyLamb , Kavka, Isara, Ergobaby, , Kaya, Shushulka, Zoocchini, MadebyZUZ, MAMOWO  и други.

Koalababy.bg има и своето физическо пространство в гр. Пловдив на ул. Димитър Талев 59, където се радваме да посрещнем лично всички бъдещи и настоящи родители, които искат да бебеносят.  В нашия Център по Бебеносене в гр. Пловдив може да получите консултация, да пробвате, наемете за тест и да закупите като избирате от над 100 модела налични ергономични раници, слингове , дрехи, аксесоари и други продукти за  бебеносене. Сертифициран консултант ще ви помогне в избора и ще ви даде точните насоки, за да носите вашето дете правилно и с удоволствие.