Kalababy

Изложител: Смарти тойс

Ние сме Ники и Тео,

щастливи и горди родители на Калояна – нашата муза да създадем Kalababy.

Преди да се появи тя – най-голямото ни вдъхновение – не бяхме и подозирали колко голям и прекрасен е светът на децата. След раждането на Калояна, ние като всички родители, бяхме решени да осигурим най-доброто за нашето бебе в духовен, а и в материален план.

Вместо да приемем масовите продукти, които са предимно от синтетични материи или неустойчиви материали, потърсихме други възможности. Вдъхновихме се да намерим онези естествени и органични алтернативи, които използваме за нашето дете, и да ги споделим открито с теб. Така се появи идеята за създаването на Kalababy.

Нашата философия

От самото начало решихме никога да не правим компромиси, да продължаваме да се учим и развиваме, като винаги предлагаме продукти, които отговарят на нашите основни ценности и философия:

 

  • от естествени материи и материали, за да са най-добри за бебето;
  • висококачествени, за да са безопасни и дълготрайни, да се използват през целия живот на бебето и да се предават на следващото детенце в семейството;
  • полезни, така че да получаваш най-важното, от което наистина се нуждаеш;
  • грижовни във всичко, което правим.

Фокусираме се върху подбирането и продажбата на продукти от първа необходимост за бебето и детето, които са произведени по етичен и устойчив начин.