JPInTrade е холандска фирма, която предлага нестандартна декорация за детска стая. Нашите продукти включват: нощни лампи, лампи-стикери, часовници, аксесоари, които предават приятна атмосфера, така че децата да растат в креативна и развиваща се среда. Всички продукти са специално селектирано от специалисти с мисъл за сигурността и опазване на околната среда.

С любов към децата. Ние продължаваме да развиваме уникалните продукти с високо качество и за по-,малко от година достигнахме до производството на няколко продукта, които допринасят за забавлението в семейството.

Нашата идея е да се съсредоточим върху уникалните способности и сили на продуктите, за да се проектират и да се доставят невероятни възможности за забавление и игра на нашите клиенти. 

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.