Муум 3в1 Коос 2017

Детската количка Муум е нов тип количка, която успешно комбинира последните модни тенденции с иновативни стандарти за безопасност и комфорт. Седалката на Муум идеално пасва на гръбчето на детето, защото облегалката е с 3 независими от позициите на крачетата позиции. По-малките предни колела правят количката удобна за разходка в града. Бебешката количка Муум включва летен вариант (6-36м), който сменя посоката си, кош за новородено Soft (0-6м) и столче за кола Koos, група 0+ (0-13кг). Koos е ново столче за кола от Jane. Изключително леко е, като в същото време осигурява максимална безопасност. Позициите на столчето се сменят лесно и удобно, благодарение на ергономичната дръжка. Столчето се монтира на всички колички Jane, тъй като е оборудвано с Profix система. Тежи само 2.9кг., триточков колан с три позиции. Материята е дишаща, а дръжката е с четири позиции. Муум е лека, сгъва се само с едно движение, като е възможно да бъде сгъната и заедно с летния вариант, компактна, удобна и просторна. Към комплекта са включени чанта и дъждобран.

Максими ЕООД – Вис Виталис  

Създадена през 1993 г., търговска марка „Вис Виталис” за кратък период от време се утвърждава като водеща на пазара за текстилни изделия за бебета и деца.
Производствената ни  марка „Вис Виталис” е защитена, ще я откриете върху всяко произведено от нас изделие. По този начин ние гарантираме Вашите потребителски права.

Професионализъм, качество и достъпни цени стоят в основата на критериите ни за развитие.

Търговската марка даде име на веригата ни магазини „Вис Виталис”. Те са разположени на обща търговска площ 6 200 кв.м. Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се запознаете с нея отблизо и в детайли, за да  направите най-добрият избор. Избираме за Вас висококачествени стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени. Предлагаме и нови за българския пазар брандове.

Ние пестим Вашето време, защото осигуряваме възможността при нас да намерите всичко необходимо за бебето и детето – за ежедневните му нужди, за удобствата в дома, за разходките и семейните ваканции, за възпитанието и развитието.