iiamo е датска линия бебешки продукти, носител на множество награди по света и синоним на функционалност, иновативни идеи и високо качество. iiamo е млада, новаторска и динамична компания със седалище в Дания с визия за лесен живот, правейки по-добър и спокоен живота на бебетата и техните родители. И защото всички обичаме нещата да бъдат не само функционални, но също и да изглеждат добре, както е по традиция в скандинавския дизайн, поради това те са проектирани от един от водещите световноизвестни индустриални дизайнери Карим Рашид.

Името iiamo е вдъхновено от италианската дума „andiamo”, която в превод означава „хайде да тръгваме“, позовавайки се на философията на iiamo за лесен живот. Това се вижда в продукт, кaто бебешката бутилка iiamo go, която идва със самозатопляща се функция, предлагайки на родителите свободата да затоплят бутилката с мляко навсякъде и по всяко време. Първата в света бутилка, която затопля мляко или изцедена кърма до препоръчителната температура от 37°C (телесна температура) само за 4 минути. Без електричество, без кабели, без ограничения.

„Да тръгваме!“

За тази идея iiamo беше наградена с множество международни награди за бебешки продукти, сред които награда за нововъведение от Кind + Ugend, награда за дизайн на опаковка от Pentaward, награда за дизайн и иновативен продукт от Junior, награда за дизайн на Good Design, награда за най-добър продукт получена от музея Guggenheim и много други.

iiamo са предназначени за всички родители, които държат на високото качество, улеснението при отглеждане на бебето, безопасните бебешки артикули, изработени от най-чистите и екологични материали, опазването на околната среда чрез концепцията за употреба на бутилката за цял живот и безвредните емисии на въглероден диоксид и вода при изгаряне на артикулите, което допринася за запазване на екологичното равновесие. Отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти за безопасност и безвредност на бебешки продукти, не съдържат Бисфенол А, фталати, оцветители и други вредни химикали, с вградена въздушна сиситема против колики. Бебешките шишета iiamo се разглобяват напълно, като голямо предимство се отчита развиващото се дъно на бутилката, поради което е много лесна за почистване. Това намалява рискът от остатъци или бактерии от предходното хранене.

Концепцията "iiamo за цял живот" беше създадена, за да може да се преобразуват и да се използват повторно iiamo go първите в света самозатоплящи се бутилки, като обикновено шише и по-късно като бутилка за пиене в продължение на години в детската градина, училище, при спорт и в по-късна възраст. Поради това нашите продукти са с минимална тежест за околната среда, след като те са изпълнили предназначението си и трябва да се включат отново в кръговрата на природата.

Сред продуктите на марката ще откриете и умната биберон залъгалка с

впечатляващ дизайн, създаден отново от Карим Рашид във формата на цвят на лотус iiamo string and peace, която е изработена от 100 % силикон и е с ортодонтска форма за намаляване на риска от „отворена захапка“, с извивка, която не възпрепятства дишането, както и с вентилационни отвори против обриви около устата на бебечето. Снабдена е с държач и протектор/кутийка, която може да се защипва за дрешките, за да не пада на земята, а когато не е в употреба да се запази чиста в чантата на мама.

Допълнителна информация можете да получите на www.iiamo.bg  и www.bioideabg.com

Био Идея БГ ООД е официален вносител, представител и дистрибутор за България на световноизвестната датска марка бебешки еко пелени, тренировъчни гащички и мокри кърпички Bambo Nature, на датската компания iiamo за иновативни бебешки продукти с голяма функционалност и естетичен дизайн, създаден от световноизвестния дизайнер Карим Рашид и на висококачествените, функционални, красиви и забавни бебешки и детски чанти, раници, куфари и аксесоари Pink Lining. За нас е голяма чест и с гордост ще предложим нашите артикули на българските потребители, които държат на високото качество, улеснението при отглеждане на бебето, безопасните бебешки стоки, изработени от най-чистите и екологични материали, опазването на околната среда и запазване на екологичното равновесие. Био Идея БГ предлага внимателно подбрани качествени бебешки и детски стоки, осигурява на клиентите компетентно обслужване и бърза доставка. Фирмата участва ежегодно на изложението за бебешки и детски стоки „Бебемания“ в гр. София.