iiamo е датска линия бебешки продукти, носител на множество награди по света и синоним на функционалност, иновативни идеи и високо качество. iiamo е млада, новаторска и динамична компания със седалище в Дания с визия за лесен живот, правейки по-добър и спокоен живота на бебетата и техните родители. И защото всички обичаме нещата да бъдат не само функционални, но също и да изглеждат добре, както е по традиция в скандинавския дизайн, поради това те са проектирани от един от водещите световноизвестни индустриални дизайнери Карим Рашид.
Името iiamo е вдъхновено от италианската дума „andiamo”, която в превод означава „хайде да тръгваме“, позовавайки се на философията на iiamo за лесен живот. Това се вижда в продукт, кaто бебешката бутилка iiamo go, която идва със самозатопляща се функция, предлагайки на родителите свободата да затоплят бутилката с мляко навсякъде и по всяко време. Първата в света бутилка, която затопля мляко или изцедена кърма до препоръчителната температура от 37°C (телесна температура) само за 4 минути. Без електричество, без кабели, без ограничения.
„Да тръгваме!“
За тази идея iiamo беше наградена с множество международни награди за бебешки продукти, сред които награда за нововъведение от Кind + Ugend, награда за дизайн на опаковка от Pentaward, награда за дизайн и иновативен продукт от Junior, награда за дизайн на Good Design, награда за най-добър продукт получена от музея Guggenheim и много други.
iiamo са предназначени за всички родители, които държат на високото качество, улеснението при отглеждане на бебето, безопасните бебешки артикули, изработени от най-чистите и екологични материали, опазването на околната среда чрез концепцията за употреба на бутилката за цял живот и безвредните емисии на въглероден диоксид и вода при изгаряне на артикулите, което допринася за запазване на екологичното равновесие. Отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти за безопасност и безвредност на бебешки продукти, не съдържат Бисфенол А, фталати, оцветители и други вредни химикали, с вградена въздушна сиситема против колики. Бебешките шишета iiamo се разглобяват напълно, като голямо предимство се отчита развиващото се дъно на бутилката, поради което е много лесна за почистване. Това намалява рискът от остатъци или бактерии от предходното хранене.
Концепцията "iiamo за цял живот" беше създадена, за да може да се преобразуват и да се използват повторно iiamo go първите в света самозатоплящи се бутилки, като обикновено шише и по-късно като бутилка за пиене в продължение на години в детската градина, училище, при спорт и в по-късна възраст. Поради това нашите продукти са с минимална тежест за околната среда, след като те са изпълнили предназначението си и трябва да се включат отново в кръговрата на природата.
Сред продуктите на марката ще откриете и умната биберон залъгалка с впечатляващ дизайн, създаден отново от Карим Рашид във формата на цвят на лотус iiamo string and peace, която е изработена от 100 % силикон и е с ортодонтска форма за намаляване на риска от „отворена захапка“, с извивка, която не възпрепятства дишането, както и с вентилационни отвори против обриви около устата на бебечето. Снабдена е с държач и протектор/кутийка, която може да се защипва за дрешките, за да не пада на земята, а когато не е в употреба да се запази чиста в чантата на мама.
Допълнителна информация можете да получите на www.iiamo.bg и www.bioideabg.com
Био Идея БГ ООД е вносител и официален дистрибутор за България на световноизвестната марка датски иновативни бебешки бутилки и аксесоари iiamo, които се отличават с голяма функционалност и естетичен дизайн, създаден от световноизвестния дизайнер Карим Рашид и на висококачествените, функционални, красиви и забавни детски чанти, раници, куфари, чанти за бебешки принадлежности и аксесоари Pink Lining.
Голямо внимание заслужава и изключителен интерес предизвиква артикулът без аналог на пазара iiamo go - първата в света самозатопляща се бебешка бутилка, която предоставя голямо улеснение на родителите в забързаното им ежедневие чрез възможността за затопляне на мляко или кърма за 4 минути до препоръчителната температура за хранене от 37°C без използването на кабели и електроенергия. По-малко планиране, повече приключения!
За нас е голяма чест и с гордост ще предложим прекрасните и практични бебешки и детски чанти Pink Lining и иновативните продуктите iiamo на българските потребители, които държат на високото качество и дизайн, улеснението при отглеждане на бебето, безопасните бебешки стоки, изработени от най-чистите и екологични материали, опазването на околната среда чрез концепцията за употреба на бебешката бутилката за цял живот и безвредните емисии на въглероден диоксид и вода при рециклиране на артикулите, което допринася за запазване на екологичното равновесие. Всички бебешки продукти iiamo oтговарят на изискванията на Европейските стандарти за безопасност и безвредност на бебешки продукти, не съдържат Бисфенол А, фталати, оцветители и други вредни химикали.