Iiamo е датска марка бебешки бутилки и аксесоари с многобройни награди от международни изложения за концептуален дизайн, разработена от един от най-известните индустиални дизайнери – Карим Рашид. Карим работи също така и за много други водещи марки в света като например – Кензо, Прада, Самсунг, Ив Сен Лоран, Ауди, Ралф Лорен и Лакост. Името Iiamo е вдъхновение от Италианското “andiamo”, „хайде да тръгваме“, което е философията на iiamo за улеснен живот. Това е и същността на бебешката бутилка Iiamo Go, която идва със самозатопляща се приставка. Бутилката дава свободата на родителите да затоплят бутилка с мляко където и да са, по което и да е време без ток, захранващи кабели и подобни.

 

CARRA Concept е компанията, внесла за пръв път на българския пазар уникалните бутилки, в продажба от януари 2015 на carra.bg.

 

КАРРА КОНСЕПТ ООД е компания с предмет на дейност производство и търговия на едро и дребно с бебешки и детски дрехи и аксесоари.

Carra Concept извършва продажби основно чрез онлайн платформата на компанията - www.carra.bg, където се предлагат продукти както на бранда CARRA, така и други ексклузивни за българския пазар бебешки и детски маркови артикули.