iCoo

iCoo(АйКу) е луксозна немска марка за бебешки колички и аксесоари. Няма година без да печели приз за най-добър продукт или любима марка на майките. 

Тук ще откриете най-известните им представители - бебешката количка Acrobat с нейните разновидности според стила на родителите и мултифункционалното предложение Grow with me. Имайки подобно нещо вкъщи, Вие осигурявате на детето си комфорт! 

Немската компания гарантира висококачествени материи и стабилно и издръжливи основи. Дизайните са изпипани до последния детайл, за да получите един наистина луксозен продукт.

 

Hauck

Кой би предположил през 1923 г., че току-що създадената компания-производител на детски кошчета и люлки Hauck ("Хаук") ще се превърне в лидер на пазара за бебешки и детски стоки, както и че продукцията й ще се продава на шест континента? През всички тези години, немската компания е вярна на своята философия, която гласи: „Най-доброто за най-малките!“ .

Всички продукти на Hauck преминават през дълъг и подробен процес на тестване за безопасност на използваните материали и материи. Целият асортимент на марката е подчинен на стремежа за отличително качество спрямо всички конкуренти.

Сред предлаганите продукти ще откриете най-удобната, практична и маневрена количка за Вашето бебе, с всички необходими аксесоари към нея. Функционални кошари за сън и игра също са в каталога на марката.

Цветни активни гимнастики, шезлонги, проходилки с играчки, бънджита, и такива в лимитирани серии и с героите на Дисни допълват цветната палитра от бебешки стоки.

Нови столчета за кола с високо качество и ултра съвременен дизайн, дървени столчета за хранене, които растат с детето, всичко това ще ви поднесе немската марка, при това на изключително изгодни цени.