Humana

Изложител: Амперел ООД

Бебешки храни Humana, произведени в Германия под стриктен контрол. Humana е посветила повече от 65 години в научни изследвания и развойна дейност и се ангажира да предлага контролирано и сертифицирано качество “MadeinGermany”. Независимо дали става дума за мляко за кърмачета, храна за кърмачета или хранителни добавки – качеството на бебешката храна се основава на последните изследвания, с доказана стойност.. Основната компетентност се изразява в производството на млечни формули, но освен доказаните млека, Humana предлага широка гама специализирани млека за специални медицински нужди, които отговорят на специфичните хранителни нужди на чувствителни деца.Humana е единствената марка, под която млеката за кърмачета и малки деца са 100% произведени в Германия. Нашето мляко се произвежда от 29 фермери в радиус от 50км от завода и са част от млекопреработвателна кооперация на Humana : Семейни ферми, които познаваме от поколения и за нашите продукти на млечна основа, те доставят само мляко с най-доброто качество. Кравите, които отглеждат, са от естествени видове и се изхранват само и единствено с натурална храна без ГМО. Нашите фермери дават лично обещание, да осигуряват възможно най-високо качество, като мляко от семейство – на семейство.

www.humana-baby.bg

https://www.facebook.com/humana.bg/

Амперел ООД– водеща компания за дистрибуция на козметика, храни, напитки от най-високо качество и производители на световно ниво. Компанията е с традиции в бранша от 1993г и утвърден лидер в пазара, заради безукорното ни отношение към клиентите, което е част от амбицията да подпомагаме българския бизнес и да сме надежден партньор на потребителите. Гордеем се, че днес разполагаме с централен офис в София и най-развитата дистрибуторска мрежа в страната с регионални офиси в областните градове. Разчитаме на професионализма на 350 квалифицирани служители, чиято задача е да изпълнят всяко клиентско желание в 11 дистрибуторски центъра. Компанията обслужва общо 12 000 крайни точки за продажба. Предлагаме многокомпонентни търговски услуги, разчитайки на силен маркетинг, логистика, мърчандайзинг, продажби и администрация. Нашата цел е 100-процентова ефективност в обслужването на клиенти, ето защо екипът ни непрестанно проучва пазара и изследва всички черти на потребителското поведение.

Работим с утвърдени световни и български брандове, като гарантираме професионално отношение, защото ние знаем, колко важни са бързината и качеството за нашите клиенти.

www.amperel.net