Марката Hoppop предлага голямо разнообразие от продукти за отглеждане на бебето - прибори за хранене, колела и играчки, чанти за път, продукти за хигиената - вани за къпане, гърнета и стъпала.

От създаването на марката през 2007 година, ние станахме известни с уникалния "интелигентен дизайн". Нашите екипи от инженери и стилисти в централата на Hoppop са вдъхновени от тенденциите в модата и интериорния дизайн, когато създават бебешки аксесоари и играчки, които ще се харесат както на децата Ви, така и на Вас!

Марката Hoppop се отличава със способността си да използва модерния дизайн в услуга на иновацията. Този факт показват както създаването на чантата Hoppop Original, която се преобразува за секунди в детска седалка за хранене, така и множеството ни награди (Награда за иновация от изложението Kind аnd Jugend за 2007, Продукт на годината в Русия за 2008, "най-иновативен продукт за деца" в Канада). Освен с идеята да създаваме иновативен стил, ние правим продуктите си с цел да опростим ежедневието чрез интелигентна функционалност, а употребата им е истинско удоволствие.

Всички наши аксесоари и играчки са разработени с високотехнологични материали и изключително фин завършек, като изпълняват изискванията за най-високо качество и абсолютно безопасна употреба. Заради вдъхновението ни от начина, по който вие, съвременните родители, живеете с бебето си, както и заради нашия уникален подход към дизайна, нашите продукти са идеално пригодени за Вашия стил на живот и ще Ви харесат толкова много!

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Lumena, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat и Bio G.