Healthy You

Изложител: Healthy You LTD

HealthyYou е български бранд уреди за ароматерапия – дифузери от висок клас, изработени от подходящи за работа с етерични масла. Дифузерите HealthyYou предлагат разнообразие от модели и функции, които да отговорят на потребностите на всеки дом, офис или помещение.

doTERRA wellness advocate– dōTERRA е най-големият производител в света на етерични масла терапевтичен клас, които имат положителен ефект върху здравето. HealthyYou препоръчва употребата на маслата на dōTERRA.

Healthy You – български бранд ултразвукови арома дифузери за овлажняване, йонизиране и пречистване на въздуха, ароматерапия, хроматерапия, подходящи за бременни, бебета и деца, както и за цялото семейство.

HealthyYou вярва, че всеки човек заслужава да бъде здрав и че здравето е постижимо само в хармония с природата. Нашата мисия е да помагаме на бременните жени, младите родители и най-малките: бебетата и децата, по изцяло натурален път чрез нежната грижа на ароматерапията. При нас можете да откриете терапевтичните масла на най-големия производител в света doTERRA, дифузери за ароматерапия и аксесоари.