Haba

Изложител: Боноил строй ООД

Боноил строй е официален партньор за България на немската марка Haba Germany  - бебешки и детски образователни играчки 0-7 год. , настолни игри за деца 2-7 год.

Боноил строй e собственик на търговска марка Илинор - внос и търговия на детски немски играчки и полски пантофи. На българския пазар сме от 2009 година, за да предлагаме  на своите клиенти и партньори качествени стоки от Европа! Нашият екип предлага специално отношение, коректност и прецизност към своите клиенти и партньори, подхождаме с коректност и професионализъм в нашата ежедневна работа и изграждаме трайно доверие при съвместната ни работа с партньорите.

Развиваме дейността си в сферата на вноса и търговията с детски играчки от 2012 година. От 2017 година екипа ни работи усилено, за да популяризираме в България немският световно известен бранд ХАБА – производител на образователни играчки и настолни игри за деца.  Основен наш принцип при изграждането на нови партньорство са личния контакт с клиентите, правилно подредена и структурирана информация, поддържане на складова наличност в България и стриктното изпълнение на поетите ангажименти. Изграждането на доверие у нашите партньори е бавен процес, но нашата цел са изграждане на дългосрочни и стабилни партньорства в България. Нашите клиенти могат винаги да разчитат на бързо и качествено обслужване и коректно отношение.

Това ни прави уважаван и желан партньор за всички търговци в тази сфера, в съчетание с качеството и безопасността, красивия дизайн и стимулиращия образователен ефект на немските играчки ХАБА .

Предлаганите от нас играчки са серифицирани и отговарят на всички европейски стандарти.

Немският производител ХАБА всяка година въвежда на световния пазар нови детски играчки, което поддържа трайния интерес на феновете.