Ръкавичка-гризалка Gummee Glove:жълт

С наградите за иновативен продукт на 2015!

За пръв път в България представена от Галикс!!

Уникалната иновативна Гъми Глов ръкавичка изработена от 100 % памук и със силиконови гризалки, които се махат с 2 скрити тик-так копченца.

 Всички обожават английското чудо с най-забавната ръкавичка за любителите на вкусни юмручета.

Gummee Glove – първата ръкавица предназначена за бебета, които не са в състояние да държат собственоръчно изгачка за гризкане.

Недраскащата ръкавица за новородено без пръсти, които остават най-великата покупка за първите месеци! Велкро закрепване, покрита с БИО силиконови орнаменти, за да успокои малките венци. Гризалката може да бъде заместена с такава, която е с охлаждащ ефект. Може да се почиства с торбичката за машинно пране.

Gummee Glove is регистрирана марка, която принадлежи на Джодин Буути.

Най-добър продукт на годината 2013,  Награда на детската индустрия; Мама-предприемач продукт на годината 2012;Продукт на месеца, Юни 2012 

https://youtu.be/Ncqoa4xDFtA

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.