Grip&Tricks

Изложител: Гуга ООД

Grip&Tricks е интернационален бранд с 10 годишен опит на пазарана играчки за пръсти. За този период компанията се превръща в утвърден световен лидер, предлагащ най-пълната гама от подобни играчки - като скейтове и скутери за пръсти, кънки, BMX и сноубордове също за пръсти.

 

Играчките за пръсти на Grip & Tricks се предлагат в България от фирма ГУГА ООД и могат да се разделят в няколко категории:

 

Скейтбордове за пръсти – те са отлична реплика на оригиналните скейтбордове, само че са с много по-малки размери и вместо крака, за управлението се използват пръстите на ръката. Скейтбордовете за пръсти могат да бъдат не по-малко маневрени, отколкото оригиналните. Могат да се прилагат различни трикове, с които да се направи ефектно представление. Те са отличен избор за забавление, както на деца, така и на възрастни, които се интересуват от такова занимание. На пазара могат да се открият и специално произведени рампи за фингър борд.

Ролкови кънки за пръсти – на вид са същите като тези в оригинален размер с единствената разлика, че са предназначени за пръстите на ръцете. С тях децата или дори възрастните могат да развихрят въображението си и да създадат собствена ефектна програма от различни движения и трикове. Хубавото е, че тъй като са разделени, осигуряват по-голяма подвижност.

 

Всички играчки за пръсти на Griп&Tricksса с премиум качество, използвайки за целта най-добрите материали като висококачествена пластмаса и лят метал. С тяхна помощ са изработени здрави и красиви дъски, колела и инструменти.

Повечето от продуктите се предлагат в комплекти с резервни части и инструменти за смяна – като отвертка, например.

Благодарение на малките си размери, движенията и триковете, направени с играчките за пръсти, могат да се заснемат с всякаква камера и да се споделят пред широка аудитория.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.