Greenis - студено-пресоващи сокоизстисквачки за всеки дом.

 

FreshMarket.bg е онлайн магазин за качествени уреди за приготвяне на "жива" храна. Ние сме екип от ентусиасти, отдадени на здравословния начин на живот. Затова търсим най-качествените, устойчиви и най-надеждни сокоистисквачки, блендери, дехидратори, мелнички и други уреди, които са изключително полезни в мисията ни за здравословен живот.

Предлагаме висококачествени уреди; проверяваме чрез тестове и изпитания параметрите им; правим обективни прегледи и описваме предимствата им; подбираме ги внимателно, след което Ви ги предлагаме в онлайн магазина. Разбираме, че изборът на качествен уред не е лека задача, а и различните предимства на моделите, затруднява още повече, затова предлагаме консултация на всеки, интересуващ се.

Компанията ни е представител и вносител на световни марки домашни уреди за здравословно хранене като сокоистисквачки Omega и Sana, Angel Juicer, Greenis, блендери Vitamix, Vidia и Omniblend, дехидратори Excalibur и Sedona, мелници Milla и КоМо.

На изложение Bebemania ще представим най-новите модели сокоизстисквачки и блендери, които ще демонстрираме и ще можете да закупите на място с отстъпка! Пожелаваме на Вас, търсещите промяна, стабилно здраве и живот пълен с енергия!