Goto Jewellery and Diamonds

Изложител: ГОТО ЕООД

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Техните дизайнери  създават специални аксесоари и бижута за едни от най-популярните  личности в страната. По-голяма част от колекциите им са изработени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът разполага и с разнообразни модели на годежни пръстени и брачни халки.

Също така брандът разполага с богата мъжка колекция часовници и аксесоари, разнообразна Vintage колекция на бижута  уникати и единствена по рода си Baby Collection.  
Чрез тях, Goto  предлага разнообразна палитра от бижута с емоционални  послания, които запечатват безценните мигове на цялото семейство в бижу.

Освен всичко това, Goto е представител на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano, Zancаn, а на тазгодишните награди Банкер на годината, двамата от гостите ще си тръгнат с подарък и ИСТИНСКИ ДИАМАНТ  от Goto Jewellery and Diamonds.

CRISOLAR /Spain/

Ексклузивно представена за България и Марбея колекция детски бижута от злато с цветен родий или диаманти.

ZARAMELLA /Italy/

Специална колекция от сребърни прибори и бебешки аксесоари за новородени, бебета и малки деца. Класическа линия сребърни прибори, аксесоари и подаръци, ръчно изработени в Италия от компания с традиции от 1948 г.

leBebé​ /Italy/

Неповторима колекция бижута и аксесоари за бременната жена, щастливата майка, детето и бащата, обозначаваща радостта и гордостта от привилегията да бъдеш родител. Създадена само преди десетилетие и превърната в модната вълна на съвременната жена, днес leBebé​​ носи всяка втора дама в Италия, а за последните години са открити повече от 200 представителства по целия свят. leBebé​ винаги е любов!

​​VAI MILANO / Italy/

Детска златна колекция бижута, ръчно рисувани в ярки и пъстри цветове, в тон с детската стилистика, със или без диаманти. Всяко бижу на марката е с идеята да бъде гравирано и да остане за спомен на поколенията.

DISNEY /Italy/  Най - новото попълнение в детската ни колекция. Специална серия от артикули, радващи най - малките. Може да се насладите на любимите ви герои, на вас и вашите деца  с нашите предложения на албуми, рамки, лампи и най -  различни интересни детски подаръци.