Goto Jewellery and Diamonds

Изложител: ГОТО ЕООД

Goto Jewellery and Diamonds е мултибранд, разрастващ се с внушителни темпове и доказан на българския пазар със своите уникалност и богат асортимент от бижута за всеки. Брандът е официален представител на близо 40 от световните марки за бижута и аксесоари, а за взискателните към детайла предлага и възможност за изработка на бижута по индивидуални поръчки в собственото си ателие.

Goto Baby Collection е една от водещите колекции на бранда и е  посветена на най-безценното в живота – децата. Тя е единствената в България и най-голямата в Европа цялостна колекция за бебета и деца, изработена с изключително внимание, въображение и любов към най-малките. Детската колекция на Goto Baby Collection  събира на едно място най-доброто от редица световно доказали се ювелирни бранда, допълвайки разнообразието с авторски модели.

 Goto Baby Collection e най-мащабната колекция бижута и аксесоари, вдъхновени от вълшебството на детския свят, те са изработени от благородни метали за малчугани във всяка възраст и техните родители. Сред разнообразието на артикули попадат колиета, обици, гривни, пръстени, безопасни игли, диаманти, шишета, биберони, дрънкалки, лъжици, чаши, чинии, сребърни кутийки, златни фиби за коса, рамки за снимкии други.

leBebè

Създадена през 2007 в Италия le Bebè пленява майките по цял свят, а днес в Италия всяка втора майка носи бижу на брандa. Идеята наle Bebè е удоволствието от носенето на нещо уникално и специално, което свидетелства за чувствата, емоциите и моментите на родителите и техните деца. Главните символи на le Bebè са силуетите на момиче и момче, които могат да бъдат открити върху часовници, пръстени, гривни, колиета, обици, както и върху широкия набор от детски аксесоари, който предлага брандът. Уникалният по рода си сертификат с възможност да се запише видео с послание прави емоцията от подаряването на le Bebè още по-незабравима. Goto Baby Collection поддържа най-голямото разнообразие от артикули на le Bebè и е официален представител на колекциите им за България.

Suonamore в превод от италиански означава "звукът на любовта", това е и името на една от четирите водещи колекции на марката. Suonamore представлява колие, което достига до корема на бременната майка и от бижуто се чува така наречената "ангелска песен”. Елементът на верижката е кух, наподобява дрънкалка, биберон, луна или сърце, всяко от които носи свое уникално послание. Вътре в него има малки топченца, които звънтят. Бебето свиква с този звук още от утробата и след раждането, той му действа успокояващо. Идеята за колието идва от мексиканската Бола и понеже всяка дама се движи по свой уникален начин, смята се, че няма как две колиета да създават един и същи звук. Колекцията е изработена в сребро с проба 925, цветен емайл, позлата, текстил и диаманти, а детайлите по всяко едно колие са изпипани до съвършенство.

PrimeGioie  е колекцията насочена към най-малките. Елементите са вдъхновени от пъстрия свят на децата и богатото им въображение. Всяко бижу наподобява детска рисунка, а елементите вложени в него са създадени посредством правилни геометрични форми. Има както безопасни игли, колиета, обици, пръстени и гривни, така и комплекти от гривна и колие, които могат да се носят и от майката.

Всяко бижу има своe неповторимo послание, символика на късмет, зодиакални знаци, послания за приключения и най-интересни други загадки.  В колекциите се срещат и силуетите на момиче и момче, които  правят колекциите пъстри и подходящи за всеки. Бижутата са изработени от злато, цветен емайл, текстил.

Gioielli е колекция посветена на майката. Посланието “Горда съм да бъда майка” олицетворява цялата колекция. Всяка жена, която е майка, е необикновена. Това е най-силната връзка и отговорност, най-големия дар и призвание. Бижутата в колекцията са разнообразни, за да може всяка майка да припознае себе си, а възможността за гравиране на инициали върху бижутата, ги прави специални. Богатия асортимент от колиета, пръстени, гривни, обици, часовници дава възможност всяка дама да изрази себе си по уникален начин посредством силуетите на момиче и момче.

Колекция за бащата  le Papa е с уникалното послание “Нужно е да бъдеш много специален мъж, за да се наречеш “татко”!”. В динамичното ежедневие на бащите, децата са най-милите моменти от деня, носейки бижу със силует на момиче или момче, през деня нещо малко ще ги подсеща за голямото съкровище, което ги очаква вкъщи. Колекцията е изработена от злато и отново дават възможността за персонализиране чрез гравюра.

Zaramella Argenti. Zaramella е основана през далечната 1948г. в Италия и от тогава до днес не спира да обогатява колекциите си от сребърни прибори и аксесоари. Брандът допълва Goto Baby Collection по неповторим начин със своите сребърни лъжички за деца, кутийки за зъбче, чаши и купички за хранене и дрънкалки. Специална серия от лъжички за хранене предлага възможността да се гравират най милите данни, а именно колко грама се е родил малчуганът, колко сантиметра е бил, на коя дата и в колко часа.

Disney - Бижута

За първи път в България и ексклузивно в Goto Baby Collection се появи Disney с любимите ни герои. Колекция от обици и колиета с камък специално побран за рождения ден на малката принцеса или колие с розата от любимото на всички филмче “Красавицата и Звярът” са само малка загадка за богатството на колекциите. Освен познатите на всички Мини и Мики Маус, редом до принцесите на Disney застават и най-новите филмчета претворени в бижута. Ексклузивно и само в колекциите на Disney можете да откриете героите от филма “Замръзналото кралство” върху колиета, гривни и обици още с премиерата на филма. Изпипани до съвършенство, цветни и с настроение, бижутата на Disney са перфектният подарък за малките принцеси.

Disney – Аксесоари

Goto Baby Collection e създадена, за да прави светна на децата по-пъстър и красив, а какво е едно детство без вълшебни герои?! За първи път в най-голямото си разнообразие и постоянно обогатяващ се асортимент, героите на Disney оживяха върху рамки за снимки, албуми, кутии за бижута, лампи, държачи за биперони, играчки, пеещи въртележки и дори прибори за хранене.  

EKAN е гръцка компания, основана през 1974 г., която проектира и произвежда ръчно изработени златни бижута.

С подаръци за раждане на бебе, вие не просто дарявате бижута, а създавате връзка и спомен, който ще се носи с гордост и нежност. Това е начин да изразите вашата подкрепа и обич към новороденото и неговите щастливи родители и да ги приветствате с топлота и стил в света на родителството.

Gold Liberty

С Gold Liberty гривните, Little Caterina B нипредоставянещоуникално и специалнозадецата. Панделкатаотпамукпридава на гривнатаигривост и радост, предоставяйкидецата с усещанезалекота и безгрижие. Същевременно, присъствието на 18-каратовото златодобавястойност и "вечност" на бижуто, правейкигонепростоаксесоар, а наистинаспециаленподарък.

Тезигривнисанесамокрасиви, но и иматсимволичнозначение. Тенинапомнятзаважността на преценяването на простите и непокътнатимоментиотдетството, съчетанисъсзлатнатанинадеждазабъдещето.

С Gold Liberty гривните на Little Caterina B даряваме на децатанещо, коетощегисъпътства през целияимживот - красота, носталгия и еднабезценнаистория, запечатана във всякамалкадетайлнаформа.

My First diamond

В колекцията My First Diamond срещамемалкомече, зайче, малкакорона, ангел, панделка и другичаровнисъщества, коитостъпватизвънстраниците на приказките и ставатчастотнашияреаленсвят. Тезисимволипренасятусещанетозабезгрижие, невинност и безкрайновъображение, което е непременначастотдетството.

Всякагривнаоттазиколекция е катомалкаприказка, разказана с многоцветнитенюанси на жълто, розово и бялозлато, коитосесъчетаватсъссветлината и блясъка на диаманта. Тезибижутанесапростоукрашения; тесаемблема на най-красивитемоментиотдетството и сапредназначенидабъдатносени с гордост и радост.