Good Bubble

Изложител: Egos baby

Good Bubble – британската козметика от „супер плодове“ за кожата на бебето и детето

Нашата естествена плодова гама продукти е подходяща за новородени и тези с чувствителна кожа. Изработена във Великобритания от любимите на кожата супер плодове и меки аромати без алергени. Ние ви предлагаме прекрасни продукти за коса и грижа за кожата, които действително работят. Без сълзи. Гарантираме, че нашата козметика не дразни очите на бебето ви.

От начина, по който извличаме съставките, от производствения процес и от нашите опаковки за рециклиране, ние се опитваме да намалим въглеродния си отпечатък, когато и където е възможно. И вие можете да намалите вашия, като се уверите, че сте оставили опаковките ни в правилния контейнер за рециклиране.

Одобрен от британските педиатри

Нашите продукти бяха клинично изследвани във Великобритания и на база разултатите от изследванията, всички Good bubble продукти бяха удостоени с официалния печат на английските педиатри. 

Препоръчвана от педиатрите за чувствителна кожа и кожни екземи

Нещо повече, клиничните изследвания показаха и доказаха, че нашата козметика е подходяща за чувствителна кожа, склонна към еземи, както и към появили се вече екземи. Бебешката и детска кожа е деликатен орган и трябва да се третира внимателно и нежно.

Създаден от експерти

С над 30 години познания и опит за грижа за кожата, нашите продукти са строго проучени и тествани от водещи експерти в индустрията, за да се гарантира, че само най-висококачествените формули достигат до вашата баня. Дерматологично тествани и подходящи за новородени, можете да сте сигурни, че нашите продукти са достатъчно нежни за деликатната кожа на вашето бебе.

Не използваме

 • Сулфати (включително SLS и натриев кокосулфат)
 • Силикони
 • Парабени
 • Полиетилен гликол (и други петролни продукти)
 • Фталати
 • Изкуствени оцветители

Без сълзи

Нашите продукти са едни от малкото естествено произведени формули, които са преминали тежкото тестване „No Tears“. Беше дълъг, труден и скъп процес, но очите на бебетата и децата са ни изключително ценни и ние се гордеем, че сме едни от малцината с мека за очите козметична формула "Без сълзи“.

Нашето производство

Когато чуем думите „естествени“ и „натурални“, често очакваме да платим доста пари за такива заслуги. Но времената са трудни и е по-важно от всякога да направим нашите продукти достъпни. Така че, може да сте сигурни, че ви даваме най-добрата стойност за парите ви.

Въпреки това, една област, в която отказваме да оптимизираме разходите, е производството. Всичките ни висококачествени продукти са произведени във фамилната ни фабрика в Мидълтън, Манчестър.

EgosBaby.com е представител за България, Румъния и Гърция на 15 примиум марки от Западна Европа и САЩ - страните с напреднала наука, опит и знание за бебешкото и детското развитие.  Постоянно следим иновациите, които основно се раждат, внедряват и оценяват от потребителите в тези страни. Целта ни е да търсим баланса качество – цена, безкомпромисно качество на смислена и адекватна цена.

EgosBaby представлява следните марки:

 EgosBioBaby – примиум качество бебешко спално бельо и одеяла от органичен памук и бамбук, произведени в ЕС

 Doddl – английска марка иновативни прибори за деца, позволяващи им много по-лесно да усвоят самостоятелното хранене, използвайки пинсетен захват

 Woolino – спални чували и пелени от висококачествена мериносова вълна, включително вълнени чорапи и детска възглавница с пълнеж от вълна.

 eKoala – иновации за по-здравословен и екологичен живот. Съдове за хранене, играчки, гърне от „био пластмаса“ – изцяло на растителна основа и пелени от „растителен кашмир“ – иновативен, изключително мек и нежен за чувствителната бебешка кожа текстил

Good Gout – най-развиващите се органични френски храни за бебета и деца. Много разнообразни рецепти, чисти и органични суровини, без изкуствено добавяни сгъстители и оцветители. Млечна формула БЕЗ палмово масло! Без захар при продуктите до 36 месеца, включително бисквитите.

 Arise Swiss – изключително висок клас органична, швейцарска козметика за бебета и деца, използваща еделвайс като основна съставка

 BabyHub - Иновативен английски бранд, целящ да направи живота на родителите по-лесен и по-удобен в справянето с основните предизвикателства – малкото дете вкъщи, малкото дете навън и най-вече малкото дете на път.

 Bloomingville - Скандинавският дизайн на Bloomingville показва и възпитава вкус, създава усет за среда у детето, обостря сетивата и мисълта му

Bubble&Co–италианската марка произвежда качествена здравословна козметика с органични и екологично чисти съставки. Не съдържат парабени, парафин, алкохол, минерални масла, PEG, силикони или други петролни продукти, ГМО, без SLS или SLES, DEA, оцветители и неалкални сапуни. За всички линни се използват суровини, получени от биологично земеделие.

Childhome е белгийски производител с богата 35 годишна история в умните и полезни иновации, които са насочени към уж „малките детайли“ в бебешкото и детско ежедневие. Умно гърне 3 в 1. Уред, съхраняващ кърмата и храната топла когато сме навън през зимата.

Enfance Paris - органичната козметика Enfance Paris се произвежда във Франция по строгите правила на френските майстори и доминираните от Париж вековни козметични традиции. Включва серии за различни възрасти – 0-3 г., 3-8 г., 8-12 г.

Engel - водеща немска текстилна фабрика на 85 години, която произвежда висококачествени бебешки и детски продукти от естествен текстил – от най-фината органична мериносова вълна, органична мериносова вълна и коприна, и органичен памук.

Good Bubble – британска козметика от „супер плодове“ за нежната бебешка и детска кожа с формула без сълзи. При производството не се използват сулфати (включително SLS и натриев кокосулфат), силикони, парабени, полиетилен гликол (и други петролни продукти), фталати, изкуствени оцветители

iSleep – матраци на изключителна цена, произведени в Италия и Портогалия.

Love&Green - Love & Green е популярна във Франция марка бебешка и детска козметика, която е био сертифицирана.

 • Сертифицирани от Ecocert биологични формули
 • Произведени във Франция
 • Само органични растителни екстракти
 • 0% парфюм, багрила, парабени, феноксиетанол, метилизотиазолинон (MIT), натриев лаурил / лауретсулфат, PEG и PPG, алергени *, EDTA, Petrolatum
 • В големи и практични разфасовки

Magniflex - Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа. Матраците с марка Magniflex се произвеждат според най-съвременните технологии.

Pickapooh - красиви и функционални детски шапки от великолепни платове. Изработваме ги в Хамбург, ръчно и с любов, вече 30 години. Нашите дизайнерски шапки са тренди, супер качествени и от 100% органични материали – мериносова вълна от екологично отглеждани щастливи животни и органичен памук. Формулата ни от 70% органично мерино и 30% естествена коприна е особено подходяща за бебешките и детските 3 сезонни шапки, защото отвежда влагата и регулира температурата, като не запарва деликатната детска кожа.

Storksak – многократно награждавана органична бебешка и детска козметика, както и пелени от бленд бамбук/памук и бамбукова хавлия