Good Baby- GB измислиха уникална и единствена по рода си Pockit - носител на наградата на Гинес за най- малка,компактна и лека бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практичка, удобна и издръжлива. 

Защо POCKIT?

Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практичка, удобна и издръжлива.

Шампион по практичност. С иновативната техника за сгъване в 2 бързи стъпки, Pockit става удобна за носене. Това я прави идеален помощник в забързаното ни ежедневие.

Лека като перо. След сгъване количката-рекордьор тежи забележителните 4.3kg. Доста леко, нали?

Изправена дори при сгъване. Удобният дизайн позволява на количката да стои права дори, когато е сгъната. Може лесно да бъде оставена до вас като багаж, когато сте в любимия ресторант или кафене.

Малка, но издръжлива. Количката е изработена от качествени материали и е проектирана от специалисти. Може да е малка, но е направена да издържи.

GB Pockit държи рекорда на Гинес за най-компактна количка за 2014 благодарение на своя иновативен дизайн.

Сгъната, Pockit е най-малката и компактна бебешка количка на пазара за момента с размери 30 х 18 х 35 см. От тук идва и името Pockit (като “Pocket” т.е. „Джоб”). Уникалният механизъм за сгъване използва 2 x 2 техника. Това означава, че само в 2 стъпки бебешката количка се превръща в компактен пакет с размерите на чанта (4.3 kg), идеална, когато сте на път и практична и лесна за съхранение, когато не сте.

За родители, които не обичат да стоят на едно място, Pockit е задължителният избор. Благодарение на функцията да се преминава лесно от бутане в носене за секунди тя е идеална за пътувания със самолет, влак или просто да посещавате любимите си кафенета.

Функции на Pockit:

Бутане само с една ръка. Удобно управление;

Регилируема коланна система. Безопасният колан с меките подложки могат да бъдат сложени на различна височина и за най-голямо удобство - да се затягат или отпускат;

Предни колела. Могат да се заключват за стабилност на неравни терени.

Размери в разгънато положение: Дължина/Ширина/Височина 72/43/99см

Размери в сгънато положение: Дължина/Ширина/Височина 30/18/35см

Тегло: 4.300кг

Почистване: Тапицерията може да се пере на 30 градуса, без центрофуга.

Производител: GoodBaby Германия

В