Globber

Изложител: Гуга ООД

Globber е френска марка за качествени тротинетки за всяка възраст. От създаването си през 2014 г. до днес, Globberвече са с международно признание и се превръщат в ключов играч на пазара за тротинетки.В момента се предлагат в над 74 страни и са спечелилиповече от 15 награди в различни категории от реномирани международни изложения.От 2017-та година, марката Globberсе дистрибутира в България от Гуга ООД.

Продуктите на фирмата се разделят в няколко категории:

Тротинетки с родителски контрол–подходящи са за деца над 15 месеца. При използването им в по-малка възраст, родителят контролира движението на тротинетката, а детето стои на допълнителна седалка. Ако се премахне помощния лост, тротинетката се превръща в превозно средство за яздене/баланс, благодарение на седалката си. На около 3 годишна възраст, помощният лост се поставя в предната част на тротинетката, седалката се премахва, а детето прави първите си опити да се приплъзва с нея.

Височината на седалката и кормилото се регулират в няколко позиции, спрямо ръста на детето. По този начин тези тротинетки могат да се използват дълго във времето – до около 6 годишна възраст на детето и тегло до 50 кг.

Тротинетки с 3 колела–сгъваеми, със светещи колела или с принтирана платформа – изборът е ваш!GlobberВи гарантира прекрасни изживявания, която и тротинетка от колекцията им да изберете. Подходящи са за деца от 3 до около 6 годишна възраст. Тротинетките са с висококачествени и безшумни колела, ниска платформа с релефно покритие против плъзгане и задна спирачка.Товароносимосттаим е 50 кг.

Тротинетки с 2 колела –Globberимат решение и за порасналите вече деца в тийнейджърска възраст. Тротинетките на две колела издържат на тегло до 100 кг, някои от тях са с ръчна спирачка, регулируеми са на височина и са със здрава конструкция. Колелата им са от високоустойчив полиуретан (PU) и са монтирани върху ABEC 5 лагери. Безшумното каране е гарантирано.

Тротинетки за трикове–последният писък при карането на тротинетки и както винаги -Globberе в крак с модата.Те са оборудвани с по-широко кормило и по-малки (следователно и по-маневрени) колела. Винаги са несгъваеми и нерегулируеми, което им осигурява необходимата устойчивост при екстремното каране.

Електрически тротинетки – Globberпредстави на българския пазар два модела електрически тротинетки – за деца над 8 и 14 години. С ограничената си на скорост за деца, елегантния дизайн и високотехнологичната си концепция, те са подходящи за всекидневна употреба.

Колела за баланс–наскоро Глобър добавиха към продуктовата си гама и колела за баланс, които са изключително леки и имат възможности за регулиране на височината на седалката и кормилото.Подходящи са за деца над 2 годишна възраст.

Аксесоари –забавлението с тротинетките на Globberе гарантирано, но фирмата е помислила и за сигурността на малките си почитатели. В асортимента им можете да намерите защитникаски, фенерчета, звънци и протектори (наколенки и налакътници), за да може емоциите на колела да бъдат по-безопасни!

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.