Направи мието на зъбки забавлениe. 

Ние вярваме, че миенето на зъбите с четка може да бъде по-интересно от това, което мислим . Ние просто искаме да ви развеселим в началото на деня. Вдъхновяме утрото с възхитителен дизайн. Могат да се наредят във вашата баня, на стената или огледалото, за да събуждат всеки ден със своите ярки , весели дизайни вашите малки и големи плавници ! Започнете деня си с голяма усмивка !Подкрепа на оригинала

Flipper е оригинално изобретение. От създаването си през 1999 г., Flipper прави  щастливи хората по целия свят със своята иновативна простота . Flipper (в над сто дизайн въплъщения ) вече са продадени в световен мащаб , и са защитени от множество патенти в по-големите пазари в Америка , Европа и Азия . Flipper е резултат от любов , труд и всеотдайност . Чрез подкрепата на оригиналния дизайн , вие подкрепяте нашата мисия да донесем по-добри иновации и весели усмивки на света.

Как работи ?

Извади от опаковката, залепи на стената и постави четката за зъби, като ще усетиш как къщичката се затваря.  Предпазва четката ти от прах, микроби и мръсотия. Сега твоята четка е добре защитена. Можеш да я местиш на всякъде. Можеш да я запазиш чиста по време на път.

https://www.youtube.com/watch?v=MefWY2HCVNE

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.