Ergobaby е водеща компания производител на висококачествени ергономични раници за носене на бебето, като със своите иновативни решения отговаря на нуждите на модерните родители.  Повече от десетилетие, ние в Ergobaby сме се посветили на мисията да насърчаваме връзката между майката и детето, предлагайки изключително удобни и ергономични раници за носене на бебето, които са получил многобройни награди по целия свят.

Моделът Omni 360 е най-новата и иновативна раница предоставяща "всичко в едно", с възможност да носите бебето от новородено до ранна детска възраст във всички положения, включително то да гледа напред в естествено "М" положение на крачетата. Колекцията от продукти Ergobaby включва и моделите Original 360, Adapt и Original, както и еластичен слинг Aura.

Ergobaby ергономичните раници са признати, като продукт "здрав за тазобедрените стави" от Международния институт по дисплазия на тазобедрените стави и като продукт "здрав за гърба на бебето и родителя " от организацията Healthier Backs (AGR)

Ergobaby раници са удобни и ергономични за вашето дете,  а комфортни и практични за родителите!

Mikroedra е официален представител и дистрибутор на марките Ergobaby и Baby Tula за България и региона - висококачествени ергономични раници за носене на бебето и детето.