Emeibaby

Изложител: Омниа Бейби ООД

Преди 9 години в опит да намерят решение за родителите, които искат да носят своите бебета още от първите седмици, но се притесняват от сложното омотоване на слинг, Emeibaby създават хибридна ергономична раница, която съчетава в себе си удобството и ергономичността на слинга за бебето с практичността на ергономичната раница за родителите.

Emeibaby са уникален продукт, с който можете да носите своето бебе от самото начало чак до 3 годишна възраст. Произвеждат се от премиум текстил от органичен памук и са със страхотен дизайн.

Омниа Бейби ООД специализира в производство, внос и дистрибуция на продукти за носене на бебе – ергономични раници, слингове и разнообразни аксесоари свързани с бебеносене.

Вярваме и сме дълбоко убедени в ползите, които бебеносенето има  както за родителите, така и за бебетата и сме отдадени на разпространението на тази идея.

Бебеносенето ни дава свобода и ни позволява да продължим да водим активен начин на живот заедно с нашето бебе, но и не само. Позволява ни да държим бебето си близо до нас, да разбираме по-добре нуждите му у и да откликваме по-бързо на тях. Спомага за по-добра емоционална връзка на бебе и родител и осигурява спокойствие за бебето, в този най-беззащитен период, когато има най-голяма нужда от близосста на родителите си.

Предлагаме внимателно подбрана селекция от качествени продукти за носене на бебе, отговарящи на най-съвременните тенденции в тази област.

Всички продукти, които предлагаме може да откриете тук –www.omniababy.comи www.do-mama.bg