Eko-Kids

Изложител: от Гуга ООД

Eko-Kids е полска фамилна компания, основана през 1992г. Оттогава досега предприятието се е доказало многократно като качествен производител на практични продукти, предназначени за деца и бебета. Това, което го отличава от другите подобни фирми е съчетанието между класическа шевна машина и плоска плетачна машина, използвани в производството. Компанията е специалист в трикотажа. Фокусът е ориентиран изцяло в употребата на висококачествени и сертифицирани материали, с помощта на които се произвеждат различните продукти като пуловери, одеяла, аксесоари и др.

Доказателство за професионализма на компанията е и дългогодишното й сътрудничество с бизнес партньори от различни страни, сред които България, Германия, Италия, Франция, Русия и др.

 

Основните категории продукти, които Гуга ООД предлага са:

Бебешки одеяла – създадени са с внимание към детайла. Използвани са съвременни и модерни цветове с най-високо качество, които могат да се съчетаят с всеки дизайн. Бебешките одеяла на Eko-Kids са произведени от памучни и бамбукови материи, които им осигуряват различни предимства. Например, одеялата от памучна материя могат да абсорбират голям обем влага, което не позволява създаването на благоприятна среда за възпроизводството на гъбички и бактерии. А възможността за периодично измиване осигурява защита срещу прах. От друга страна бамбуковата материя предпазва от събирането на електростатични вещества и произвеждането на искри.

Детски и бебешки текстил – продуктите за деца и бебета са изработени от меки материали, осигуряващи нужния комфорт. Eko-Kidsпредлага широка гама от продукти като детски пуловерчета, плетени фланелки, одеяла и др. Произвеждат и 3D комплекти за колички.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.