Ecoplay

Изложител: Ecoplay

Ecoplay е онлайн магазин за килимчета за бебета и деца. Ние сме официален представител в България на най-големия производител в света на playmats - Parklon, Южна Корея. Нашата мисия е да осигуряваме комфорт и безопасност за малки и големи деца, както и да улесняваме ежедневието на родителите.

Parklon е южнокорейска компания с 29 годишен опит в производството на килимчета за деца. Tя е компанията, която въвежда понятието "playmat" (килимче за игра) и е първата обърнала внимание върху това, колко е важно за децата да имат комфортна среда за игра и физическо развитие.

Parklon винаги поставя на първо място безопасността на децата, използвайки само висококачествени материали в производството си. Всички продукти на Parklon минават задължителен контрол на качеството и одобрение от SGS (Société Générale de Surveillance – Обединена компания за надзор, Женева, Швейцария) и IAF ( The International Accreditation Forum, Inc. - Международният форум за акредитация).

Качеството на продуктите на Parklon е познато в над 20 държави по света, сред които са държави с най-високи изисквания и стандарти като: Япония, САЩ, Сингапур, Австралия.

Компанията разполага със собствена Лаборатория за дизайн, където се разработват стилни и оригинални решения за всеки вкус и интериор. Всички дизайни също така отчитат детската психика и възприятие, което се постига с използване на определени цветове, линии и рисунки.

Продукцията на Parklon е синоним на гаранция за качество. Компанията е убедена, че производството на килимчетата за игра и пълзене е важна и сериозна наука.

При нас ще намерите и белгийските играчки Quut . Те съчетават дизайн, ергономичност, здравина и екологичност, тъй като не съдържат BPA, фталати, латекс и ,разбира се, подлежат на рециклиране.

Пъзелите за баня и играчки за открито Quut са чудесен начин да прекарате качествено време с децата си и да насърчавате развитието на тяхната моторика, въображение и любопитство.

Играчките Quut са награждавани с Red Dot и други награди за дизайн, иновация и качество. Тези качества на играчките позволяват на родителите и децата да се наслаждават заедно на детството.